MIne venner og jeg udstiller i:
VILLA RÅSPÅT
Onkel Dannys Plads 7
1711 København V

TORSDAG D. 1. DECEMBER FRA KL. 18-22.
– fri entre før kl 20.00.
Kom til Urban Contemporary Juleudstilling hvor der vil blive udstillet lærreder, illustrationer, posters og skulpturer – se vores facebook event her

Hvad laver jeg så egentlig?
Jeg arbejder med en dynamisk, abstrakt form med afsæt i graffitiens æstetik.
Et billedligt udtryk, eller et motiv, som bliver repeteret igennem den kreative rejse og som sådan genopstår på forskellige medier i forskellige formater i materialer som papir, print, lærreder og vægge og tilbage igen.

Er det graffiti, så´n med bogstaver og noget?
Jeg arbejder udfra en fri form, hvor bogstavets form og signfikante kendetegn ved selve Tegnet kan forvrides, vendes og opløses til fragmenter. Da udtrykket sommetider er åbent og minimalt, er det formen, der er vigtig. Hvordan værket skal vendes og fra hvilken vinkel det skal betragtes, er op til beskueren selv, da det skal ses ift. hvordan værket resonerer stærkest og er mest vedkommende. Historierne dannes med base i et ord, et idiom eller et ordspil som “symbol/simple”, “forandring/forankring”, “ekko/echoes”, “glæde/glade” og “metta/meta”, “sighs/sights”, “meditation vs medication” etc.

Det starter ét sted og er nu foreløbigt…her?
Den kunstneriske proces bliver åbenbaret og afspejles I øjebliksbilleder, der viser sindets tilstand.
Farten i det hastige og hurtige liv              sænkes. og tilstedeværelsens magiske fylde giver liv og inspiration.
Det kan være som en velkommen rejse indad, til en opdagelsens værdi, eller den legende nysgerrighed, som gør at man forsvinder ind i det opstået rum.
En meditation, som når man navigerer i modsætningernes landskab, eller som et indre landskab af bakker, bjerge og sletter.

Stregelege
Som fremtiden tegner sig, giver Livskraften og det ekspressive nyt liv til væggene og nye streger bliver trukket i sandet. Det er støj og stilhed, stramme linjer og en organisk, levende symbolverden.
Så længe energien er tilstede, fungerer det som en guide, en indre stemme, som indikerer en intuitiv frigørelse og fordybelse mod det næste og det næste…

Materiale og materie
Indenfor materialevalget forsøger jeg at i at udfordre og bruge det specielle og unikke fra materialevalget og værktøjet. Hvor det ene temporare værk standser, opstår der en pause, men sommetider tages der et andet afsæt, som tager det i en anden retning og henimod et nyt udtryk.

Jeg kan ikke så godt så lide orange.. og desuden er det for småt! – Det skal jo fylde hele væggen I stuen!
Hvis der er værker, der inspirerer og du tænker, ….”hey, det kunne se fedt ud på væggen derhjemme, men nu er vores vægge og interiør grønt og brunt, så hvis det kunne være en lidt anden nuance, kunne det være SÅ fedt.. “ – så lad os tage en dialog om hvad du kunne tænke dig.

Værkerne er, med enkelte undtagelser,  dog unika, der kun findes i ét enkelt eksemplar, så du har chancen NU for at erhverve dig et helt specielt værk, da det ikke kan genskabes eller kopieres 1:1.

Hvis du er inspireret eller har lyst give mig konstruktiv feedback eller kommentarer, så brug endelig min kontaktside. Tak for kigget og din tid.

Kategorier: